Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

banned star

5. 8. 2009 8:32
Tohle je teprve začátek

Co myslíte, že udělají ostatní Olaši, až se při slavném pohřbu doslechnou, že v ČR je všechno zadarmo, slepice se dají krást beztrestně, i na benzín dostanete, stačí požádat?

0 0
možnosti
W

Wendolene

5. 8. 2009 23:33
Re: Tohle je teprve začátek

Uz vidim invazi dalsich rumunskych cikanu...jedte do Ceska, tam jsou takovi blbci, oni vam vse zaplati, budete se mit jako v raji...

0 0
možnosti
M

Marat2009

5. 8. 2009 8:25
Dobré ráno, a dík slečno Andreo.

Re: Díky, slečno Andreo, ------- KARMA--- -Už se to, podle zpráv z televize, myslím, všechno finančně vyrovnalo a to hrozné štvaní proti Rómům všech národnosti bylo navíc!

Znovu opakuji, Andrea je jednička, protože pochopila, že zemřel  17 roční kluk (a je jedno, zda to byl Róm, nebo Rumun, nebo Čech) - a  jsou tu v bohužel v diskuzi sprostáci, kteří nechápou, (a asi to nejsou schopni pochopit, pro jejich nenávistnou povahu),  že  je to veliká lidská tragédie.;-€

Dobré ráno Andrea a dávám Vám velikou KARMU.R^:-)

Držte se - Marat

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

5. 8. 2009 8:33
Re: Dobré ráno, a dík slečno Andreo.

Diky moc...:-)

0 0
možnosti
MH

Hoomleak

5. 8. 2009 1:20
Karma

R^

0 0
možnosti
H

Hug0

4. 8. 2009 23:25
hmm.

je fakt ze by o podobnych vecech mela media informovat jen okrajove a nebo vubec.

jediny co z cele veci plyne je to, ze cikani v cely eu maji dobre zamestnavatele. jak se nekde neco deje, co je zajima nebo se jich tyka, hned maji vsichni dovolenou a spechaji podporovat ostatni z kmene.

my ostatni to mame slozitejsi. uvolnit se z prace, zajistit hlidani deti, odhlasit obedy, zajistit krmeni kocoura a zalivani kvitek, vybrani schranky a pod. ...

0 0
možnosti
BS

banned star

5. 8. 2009 4:19
Re: hmm.

Proč by o podobných věcech měla média mlčet? Proč by slušní pracující lidé neměli vědět, za co platí daně a zdravotní pojištění?

0 0
možnosti
RM

Qíteček

4. 8. 2009 22:51
Hmm

I mě se líbí ta jejich soudržnost. A oceňuju, že blogerka místo laciné kritiky jejich životního stylu taky dokáže poukázat na hyenismus našich rádobynovinářů. Z jejich senzacechtivosti se mi opravdu někdy zvedá kufr. Z toho, jak se maže na diskusích, ostatně taky.

Ale v každé společnosti existujou pravidla, s jejichž dodržováním si "hvězdy" realityšou moc hlavu nelámaly, ostatně jinak by z nich tyto "hvězdy" nebyly. To je celkem pochopitelná lidská vlastnost, obcházet pravidla, proto je taky v každé společnosti hlídací pes, který má za úkol dodržování pravidel hlídat. U nás by to měla být policie, ale zatím nikdo neřeší, proč tak katastrofálně selhala a nechala celou "show" přerůst do takových obludných rozměrů.

0 0
možnosti
BS

banned star

5. 8. 2009 4:28
Re: Hmm

Soudržnost znamená prodat zlatý prsten a zaplatit za léčení příbuzného. V tomto případě zlí bílí rasisté prokázali mnohem větší soudržnost s úplně cizím člověkem. A na co už bychom měli média, když by nás nemohla informovat o tom, za co platíme?

0 0
možnosti
RV

Montaigne

4. 8. 2009 22:00
Cituji z blábolu

Pozdější faux-pas s pobytem v chráněné krajinné oblasti vyřešil

soukromník, který jim nabídl vlastní pozemek. A vášně přesto nekončí,....

Takže tedy problém s fekáliemi, odpadem, s platbou za nem.ošetření, nerespektováním dopravních a jiných zákonů byly podle pisatelky vyřešené!

Vážená slečinko, cintejte napříště o módě a nebo něčem podobnémR^;-D

0 0
možnosti
M

Marat2009

4. 8. 2009 20:17
Díky, slečno Andreo, ------- KARMA--- -

zemřel prostě 17 roční kluk (a je jedno, zda to byl Róm, nebo Rumun, nebo Čech) - a sprostáci, kteří nechápou, že  je to lidská tragedie Vám sprostě nadávají. Co se týká finanční stránky věci - jsou to občané Rumunské republiky a určitě, pokud se to tak už nestalo, se všechno zaplatí a uklidí!

Nicméně, nedá mi to - v roce 1994 jsem byl v Rakousku na zájazdu. V některých samoobsluhách byly nápisy - Česy nekradte tu!!  Tak jsem já i jiní účastnící zajezdu dostali příučku, co znamená nespravodlivá diskriminace!

Tak se držte slečno Andreo - a nenechte se prosím zastrašit!!

Dobrý večer a dávám Vám velikou KARMU.R^:-)

Marat.

0 0
možnosti
JN

jeenedobik

4. 8. 2009 21:36
Re: Díky, slečno Andreo, ------- KARMA--- -

Vono se to zaplatí a uklidí. No ty troubo multikulti to uklízet nebuideš a platit to budeme my, co platíme daně!!!;-O

0 0
možnosti
P

Pet66

4. 8. 2009 17:29
Kráva

slečno Andreo, nevím jak vy, ale já mám s cikány hromadu negativních zkušeností, ale pozitivní ani jednu - okradením v metru počínaje a osobním napadením konče. A troufám si tvrdit, že většina ostatních je na tom tak stejně jako já. A leze mi krkem nejen u nás praktikovaný pozitivní rasismus, kdy jsou cikáni nad zákonem, ale pro mě naprosto nepochopitelná skupinka lidí, kteří se těch parazitů ještě zastávaj. Těch cca. 1,5 mil. za jeho léčení zaplatíte i vy, neboť cikáni účty neplatí.

0 0
možnosti
PK

gambleralkac

4. 8. 2009 17:36
Re: Kráva

vzhledem k tomu, ze zastavanim se parazitu se u nas zivi tisice, spis desetitice lidi, je pro me tato skupinka bohuzel dost pochopitelna.

0 0
možnosti
PK

gambleralkac

4. 8. 2009 17:12
U nas na vejsce

se rikavalo, ze kdo nebyl na zachytce a nemel nezletilou cikanku, neni spravnej chlap. Ctenarky onydnes zrejme razej podobny heslo - kdo nemel cikana a nepochlubil se tim tady, neni spravna blogerka.

0 0
možnosti
DH

chenile

4. 8. 2009 16:55
zvirata se neztracela

oni si kupovali ty zive slepice v Lidlu totiz

0 0
možnosti
RM

Qíteček

4. 8. 2009 22:54
Re: zvirata se neztracela

;-D;-DR^

0 0
možnosti