Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

drakula

4. 8. 2009 12:11
opravdová realita

Proč jste si je nevzala domů, když vám jich bylo tak líto?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

4. 8. 2009 12:08
Milá slečno,

u nás není zakázáno kočovat, ale tábořit v rezervaci a na cizím pozemku. Zajeďte si  třeba do Španěl, udělejte si táborák v rezervaci a nebudete li "Rómka" budou vás stíhat mezinárodním zatykačem a vymáhat po vás tisíce EUr pokuty. Tož tak. Pokud už chce někdo kočovat, nechť kočuje, ať se třeba živí lovem bizonů lukem a šípem, kde ale ti lidi berou tu drzost vyžadovat od ostatních zdarma služby a ještě kriticky hodnotit jejich kvalitu? Pokud někdo chce kočovat a žít jako ve středověku, pak ať se smíří s tím, že v případě choroby nebo úrazu nad ním šaman zapálí kadidlo a starší ženštiny kmene budou v kruhu kolem něho mumlat modlitby. proč se o ně má, ksakru, někdo furt starat?

0 0
možnosti
TK

Cybermud

4. 8. 2009 12:06
Koukám, že...

...diskuze bude asi brzy zrušena jelikož naštvanost národa již nelze mazat jednotlivě :)

0 0
možnosti
PN

spikes

4. 8. 2009 11:52
nechápu autorku

naprostu nechápu autorku článku, jen bych chtěl vidět jak by zacházeli s českými občany kdekoliv v zahraničí, určitě by je nenechali přespávat po parcích a chráněných oblastech, doporučuji ať si to jede s kamarády vyzkoušet ..... žvatla jedna

0 0
možnosti
I

ihojteybrales

4. 8. 2009 11:47
Trošku jste se slečinko unáhlila, Cigáni rozjeli další

dějství této frašky. Nyní žádají peníze na cestu domů. Zřejmě jim v bavorácích a Mercedesech vyschly nádrže.;-DR^

0 0
možnosti
R

roddie

4. 8. 2009 11:45
Končí?

Ani náhodou, ještě jsou ve hře další zajímavé a zábavné momenty: uhrazení repatriace, uhrazení dluhu nemocnici a možná se vyrojí i řada dalších ... chudáci ubozí, bez peněz, když já přijedu ve svém starém Pežotovi do zahraničí bez pojištění a něco se mi tam stane, tak mi nepomůže ani mých 150 příbuzných a mám co splácet do konce života. A tihle "chudáci"? Co ten novej bavorák? Opravdu potřebují náš sponzoring, nebo jen zkoušejí, co z téhle podělané země dokážou vyždímat?

0 0
možnosti
L

Lízal

4. 8. 2009 11:43
Váš líc této mince je pravdivý,

sjely se desítky lidí, aby soucítili na místě se svým postiženým příbuzným a odvezli si ho do své daleké vlasti, kde ho okázale pohřbí. Ano, jak dojemné, čin hodný následování... Rub mince : přijely desítky cizinců s batolaty, bez základní hygieny, bez zdravotního pojištění, zanedbali dohled nad nezletilcem - neplavcem, využili naší záchrannou službu, naší nemocnici, přespávali místech nepovolených pro tuzemce, zaneřádili chráněné území olejem z aut, odpadky a výkaly, ukradli dřevo na pálení, využili benevolentnosti nemocnice při návštěvách, nezaplatili za lékařskou péči ani za repatriaci a úklid po jejich odjezdu bude k tíži městských částí. Všechno zaplatíme z našich daní. Ach ano, jak dojemné... EU

0 0
možnosti
MP

maposp

4. 8. 2009 12:17
Re: Váš líc této mince je pravdivý,

obzvláště pro normální lidi co to nakonec zaplatí...

Opravdu jsme si s nimi v tomto rovni? Proč pořád dělat ústupky kvůli tomu že jsou menšina. Jednou jsou zákony a pravidla této země takové jako jsou a proč dělat výjimky? Ke všemu jen pro vybranou menšinu?

Když je západ tolik demokratičtější a svobodnější a lidštější, proč na kočovnou menšinu ve Francii poslali tehdá těžkooděnce a u nás se jim vše bude platit?

?

0 0
možnosti
OS

jakarte

4. 8. 2009 11:40
Nekonci

Nikoliv,neni u konce.Teprve nyni zacina.Co s telem "prince" ktereho tak miluji a presto nenajdou prosttredky na jeho prevoz.Jejich laska ma pevne hranice.Konci tam kde je potreba vydat penize.A nebojte oni si to zduvodni.Jsou v tom mistri.

0 0
možnosti
P

Pietrolini

4. 8. 2009 11:39
Zamyšlení

Skoro bych měl dojem,že bych měl štěstím kvést,že konečně k nám přijeli! Že se jako stádo upelešili před nemocnicí,pak odtáhli někam (majitel pozemku evidentně bojuje s obcí),nakonec nemají peníze na odvoz....A my všichni jen přihlížíme,abychom náhodou nevypadali jako xenofobové,hlavně opatrně,vše jim zajistit,ochranku najmout,jen ať náhodou jim někdo neškrábne medvědy a bavoráky...Normálně si z nás dělejí prdel,nic jiného...Taky co,když totéž dělají cikáni místní,ne?

0 0
možnosti
ŠV

WANG

4. 8. 2009 11:38
Pravda

Pohledneme pravde do oci - fakta, zadna prikrasleni.

Utopil se tu vlastni vinou neplavec, ktery nebyl nasim statnim prislusnikem, nebyl pojisteny, cimz veskere naklady jeho lecby sly z penez CR. Jeho pribuzni jezdi v bmw, mercedesech a jsou znackove obleceni a oveseni drahymi kovy. Jako vyraz ucty k mrtvemu se nejdriv nechali vydrzovat ceskymi romskymi organizacemi, kdyz jim dosly penize, zacali kempovat v CHKO, po jeho smrti pozaduji aby nas stat nesl naklady na prevoz tela jejich druha.

Vy v tom opravdu nevidite tu do oci bijici vycuranost? Kolik myslite ze je stoji benzin do par let ojetych bmw ci mercedesu? Nedaly by se ty zlate retezy zpenezit? Nemohli by si pozadat svoji ambasadu? Proc se citime jako rasisti, kdyz bychom meli po nekom vyzadovat dodrzovani pravidel, ktera my musime? Nepripada vam to uz cele na hlavu?

0 0
možnosti
P

Pietrolini

4. 8. 2009 11:40
Re: Pravda

Podepíšu každé slovo.R^

0 0
možnosti