Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HP

Fordána

3. 5. 2011 23:05
No

Jak už bylo X krát napsáno. Máte hromadu brambor. V ní je 90% shnilých. Brambory se napytlují a každý dostane pytel. Měla jste kliku, protože ve vašem pytli se náhodou vyskytlo dost nezkažených. O to víc dostal někdo jimý zkažených.

0 0
možnosti
G

gghii

28. 11. 2010 20:36
soudružko cikánomilko

Je vidět,že skutečně žijete mimo reálný život mimo realitu, je jedno kde žijete jestli v Praze, Mostě, Litvínově, Janově, Chanově,Teplicích,  Karlových Varech,Novém Bydžově  ,  Ústí nad Labem,Ostravě,Vsetíně  či Košicích  - všude  jsou zkušenosti s cikánským etnikem buď totožné nebo velmi obdobné  - v noci  řvaní a pouštění reprodukované nekvalitní "  hudební "produkce až do ranních hodin , přepadávání  typu...." hele maš love,daj na cigara,mobil "    , podvody s penězi ,krádeže atd - osobně mám dlouholeté zkušenosti s cikány od dětského   věku  až dosud  - např. okradli  invalidní důchodkyni o všechny její úspory z důchodu  a mohla být ráda,že jí neublížili !!!!!!!RvRv

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

4. 11. 2010 19:44
zmiňovaný článek jsem si přečetl

...a celkem není s čím nesouhlasit. Takže nezvyklá karma vyjadřuje spíš frustraci společnosti nad alibistickým přístupem politiků. Oni utrácí finanční prostředky za alibi ("nelze říci, že pro minority nic neděláme, podívejte") a v podstatě konzervují či dokonce prohlubují problémy s Romy.

Řešení Romské otázky je jednoduché a staré jako lidstvo samo. Jmenuje se "cukr a bič" a aplikovali ho již stovky společenských řádů během celé historie lidstva.

Cukr ale znamená CÍLENÉ směřování skupiny k žádoucímu chování tak, aby tako investice byla MENŠÍ než pokles finančních dopadů negativní činnosti. Je to investice jako jakákoliv jiná.

Sama o sobě ale nebude fungovat, pokud k ní nebude i ten bič. Parazitní chování se stále vyplatí. Změnit to lze, ale ti co mohou, nechtějí....a pár nadšenců postrádá pragmatismus a tvrdé manažerské přístupy, které by byly potřeba.

S paušalizací, kterou zmiňujete ale souhlasím.....nicméně např. banky ji přece aplikují taky při každém úvěru. Jste rizikový => nedáme

0 0
možnosti
LH

hvarcz

4. 11. 2010 19:28
jestli pak tihle taky hrají na housličky

http://www.youtube.com/watch?v=Ixm7XY-2FdM&feature=player_embedded

0 0
možnosti
JM

janacz

23. 8. 2010 12:10
když říkáte Tolik milionů

tak proč ti, co jsou na tom lépe, nepomáhají těm "vyloučeným?"   Pořád o tom přemýšlím. ?

0 0
možnosti
ZB

zdenekbobek

20. 4. 2010 1:41
Jééje jééje

Jééje jééje, to si tady všechny nesnášenlivé dušičky hezky ulevily. Hoď Čechovi článek zastávající se Romů a on si vyleje všechnu žluč do diskuse.

Je fascinující, s jakým potěšením a s jakou frekvencí tady "diskutéři" používají slovo cikán, cigán, etnikum, nepřizpůsobivý a podobná slova, kterým už dávno v duchu a nenávistném souznění dali hanlivý přídech.

Andreo, nechápu, jak to vydržíš. Nejspíš ty diskuse vůbec nečteš ... hm, v podstatě je to rozumné hygienické opatření.

Zdá se, že česká nenávist k cikánům je černější než romské vlasy.

0 0
možnosti
RD

RomanDolezal

25. 5. 2010 22:07
Re: Jééje jééje

Jojo , máte pravdu, tomu se říká demokracie aneb právo na vyslovení názoru. !!!!;-D A navíc jen uplatnění zákona akce a reakce v praxi. ;-D Probůh, který morální princip určuje milovat toho jenž mne okrade či napadne bez zjevné příčiny pakliže jej jich tlupa (vlastní zkušenost). Z duše se mi příčí rasisti, ale také moralisté, kteří nebyli vystavení dané realitě tváří v tvář a udělují ostatním kázání. :-/

0 0
možnosti
F

Franco

19. 4. 2010 22:13
asi jsem z marsu

ale pod okny mi řvou jenom cikáni,okradli mne zase cikáni a převážná většina mých daní jde zase jenom cikánům.Já bych s Vámi neměnil ani za nic,protože Vám nevěřím.Plzeň - Vinice.[>-]

0 0
možnosti
VT

Paegavel

19. 4. 2010 16:48
SUCHÁ STATISTIKA !!!

Zpráva rady vlády pro záležitosti romské komunity, oficiálních stattistik, ale i odhadů ministerstva pro lidská práva

Cikánů je v Evropě 10-12 mil., 300 000 v Čr legálně = 3% populace zbytek na černo převážně u známých v čechách ze Slovenska.

Z toho 25% Sev.čechy, 20% Sev.morava

50% bytů nemá wc, 40 m2 bytové plochy obývá v průměru 7 cikánů, 80% cikánů nemá práci, 66% nepracovala 3 roky, 33% dospělých se živí nelegálně, 60% dosp.věznů ve věznicích jsou cikáni, 75% kriminality v Čr mají na svědomí cikáni.

V některých lokalitách se podílejí na 95% kap. krádeží, 32% poul.prostitutek jsou cikánky, 6% cikánských žen rodí poprvé mezi 14-16 lety, 19% porodí do svých 17 narozenin, 60% dětí v dět.domovech je romských, 52% cik. dětí se učí ve zvl. školách, 56% cikánů nemá ani základní vzdělání, 33% cikánů má jen zákl. vzdělání, 2,5% cikánů má střed. vzdělání, 0,8 % cikánů má vysokoškolské vzdělání!!

0 0
možnosti
VB

Kicker

19. 4. 2010 17:26
Re: SUCHÁ STATISTIKA !!!

R^

0 0
možnosti
V

Voloda_35

19. 4. 2010 15:46
Antikarma

Škoda, že nejde udělit antikarmu. Tenhle blábol o andělsky čestných a nebohých cikánech mě teda nazdvihl.

A jen pro nebohou Romy očařenou autorku..., je s podivem, že všichni ti, kteří jsou označováni za slušné "c i k á n y ", tak žijí jako my a od těch "svých" se dočkají akorát opovržení a podobného útlaku jaký jde na bílé.

Znám je moc dobře, jsem ze severních čech a jediné co na ně platí je pevná ruka. Protože mockrát jsem zažil jak platí známá cikánská pravda: Kolik ti je ... nás je taky tolik !

Jsou nepostižitelní i díky Vám, která je společně se všemi jen omlouváte a moc dobře si toho jsou vědomy.

0 0
možnosti
M

marika.zemla

26. 5. 2010 12:16
Re: Antikarma

:-D to je přesně ono, pověstná cigánská férovka :-D jeden (co je bit) a jich je minimálně pět..... 8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS