Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

aliencz

18. 11. 2009 13:49
Zkuste to zkusit to

Máte-li někdo zájem se s produktovou řadou Amway pro domácnost, zdraví

a krásu, seznámit osobně, rád Vám zcela nezávazně ukážu to, co Vás

zajímá nejvíce. Jak to skutečně funguje. Pokud budete mít zájem, mohu Vás poinformovat o nesporných výhodách pro Vás a Vaši rodinu díky používání produktů Amway. Zodpovím Vám při tom jakoukoliv otázku, na kterou budu znát odpověď. Vše nezávazně, žádné nutné nákupy, povinnosti, jen příjemný rozhovor

cca 30 min. u Vás, nebo u nás doma, spojený s ukázkou funkčnosti

produktů Amway. Jen BRNO. Odkaz na odkaz. Přeji skutečně příjemný den.

0 0
možnosti
C

Cermart

18. 3. 2009 22:54
Amway praktiky

Připojte se ke skupině Anti amway na FACEBOOKU, kde se probírají a osvětlují praktiky lidí provozující tento vyžírkovský způsob obživy..

Skupina FB: Nesnášim AMWAY

0 0
možnosti
T

Tomaschek58

15. 3. 2009 22:07
Čtěte!

škoda že na tuhle diskusi nenarazí víc lidí... Amway je prostě Amway a nikdo z těch inteligentních frajerů nevymyslí nic lepšího takže by se měli všichni kteří tomu nerozumí a odrazují ostatní stydět když to čtou. Včera byl úžasnej seminář a tam sem pochopil co vlastně dělám... Sme tým, Yager tým to je prostě bomba. mě to baví víc a víc a nikdy s tim nepřestanu protože vim že ty sny nedokážu jako zedník ale jako někdo kdo je ochotnej pro ně něco udělat. na jedno bych se chtěl přecejenom zeptat: proč sou některý lidi tak blbý a když na to maj tak to stejně nedělaj, takovejch lidí je škoda byli by dobrý ale zaseknou se a pak s nima nikdo nehne...Nejhorší je že tak kolem 6-7let zpátky tu byla větev která člověka zaregistrovala a nechala bejt. To pamatuje hodně lidí a pak už nám nevěřej. To je můj názor ale třeba to je jinak...;-)

0 0
možnosti

Allík

21. 1. 2009 1:10
Nechte mluvit zkušené.

Kdo Amwway nepochopil, znamená to pouze to že nechce pochopit. Ano, chyby se dají hledat na všem, ale ještě to vůbec nemusí znamenat, že to chyby skutečně má. Zeptejte se mě kdokoli a neřeknu jediné slovo kritiky, ačkoli pocit že se jedná o sektu se mě poprvé zhostil také. To každého. Jakmile člověk pozná a pochopí, že tu není nic proč by to nemělo fungovat, přijde úspěch. Chtít je klíčem k úspěchu. Odkazuji na Moc podvědomí od Dr. Murphyho. Kdo nesouhlasí, prosím reagujte, bude mi ctí Vám to vysvětlit a přetáhnout Vás na naší stranu. R^

0 0
možnosti
L

Luborka

21. 1. 2009 22:09
Re: Nechte mluvit zkušené.

Jsou lidé, kteří tvrdí, že networkingem se může živit jenom cca 154-20 lidí v řetězci, ti, kteří stáli u zrodu. Ti mohou být mulťáci (jako milionáři) - jak jim říkám já. Jak je to pak s těmi, kteří vstoupí do obchodu po cca 5-7letech, kdy je trh penetrován a zasycen?

0 0
možnosti
D

danny.key

6. 1. 2009 14:33
...

ja urcite podporuju nazor multimarketimgu......jako kdyz se podivam tak z kazdej veci co si kdy koupim tak zaplatom 90 procent na lidi ktery se prizivujou na dodani veci ke me do obchodu nebo supermarketu.....a je plno lidi ktery to delali, ale neusely...a proc? myslim ze pokud se zamyslej tak uvidej ze se zaregistrovali ale pak uz nic neudelali mozn adelali plany ale nic vic a tohe je hlavne o uceni a motivaci...

[>-]EU

0 0
možnosti
T

Tomaschek58

24. 12. 2008 23:55
Můj pocit!

Podle mě je tento způsob jak přijít k penězům jeden z nejjednoduších, i když je potřeba pro něj něco udělat! ty lidi co tomu nevěřej a ani neslišeli plán sou hloupí ale je to jejich věc,a ty co se tomu smějou,tzv.kašpárci,jak řekl Čížek sou hlupáci a tyhle lidi budou nejvíc závidět ten úspěch co my, jako lidi schopný něco dokázat, sme udělali. mě je čerstvě 18 a docela se mi daří, dokonce i celá rodina a okolí sou spokojený s výrobkama a hodně! takže když to frčí mě tak proč by to nešlo vám! mě to třeba i baví a na každou schůzku se těšim. Toť můj názor!;-)

0 0
možnosti
H

hvhezdicka

27. 11. 2008 0:18
AB

Kazdej podnikatel si musi vytvaret site odberatelu v kazdem odvetvi a kdyz chce neco dokazat musi proto ze zacatku neco udelat.Je hodne lidi s negativnim myslenim co se tyka AB,ale chytry a inteligenti clovek si nejdrive zjisti informace a zalezi na tom od koho je bere.

0 0
možnosti
H

hvhezdicka

27. 11. 2008 0:10
AB

Je to vec nazoru a me skolici system zmenil z nevyraznyho a ne az tak komunikativniho cloveka na nekoho kdo ma postoj a umi a nevadi mu bavit se s lidma a kontaktovat.A presvedcilo mi o tom to,ze se o mne dozvedel reditel oblastni pobocky jedne pojistovny a chtel mi do tymu,s tim,ze ze zacatku se mi ujme primo on.A i kdyz on sam Amway moc neveri byl rad za jeji skol.sys., a ze aspon nejakou cestu jsem si nasel a ze je malo lidi,kteri dokazou padne obhajit svoje nazory.A z vlastni zkusenosti vim,ze kdo chce,tak AB funguje.Zatim jsem se v tomhle systemu s zadnyma negativama nesetkal.

0 0
možnosti
MN

Zazie

25. 8. 2008 14:42
Moje zkušenosti s Amway

Mám zkušenosti jen jako zákaznice. Způsob prodeje, kdy jestliže chcete nějaký výrobek, nemůžete zajít do obchodu, ale musíte znát někoho, kdo ho prodává, se mi příčí. Ale dnes dřív nebo později každý na nějakého amwayáka narazí (poznáte ho snadno - nevydrží nevychvalovat zboží). Tak jsem podlehla a na vyzkoušení pár kousků zakoupila. No - nebyly špatné, ale ani nic extra, prostě normální. Hlavně mi kromě ceny vadilo to, že jsou to koncentráty, které dlouho vydrží. Po roce a půl jsem se fakt těšila, až prostředek na nádobí dojde, protože už jsem ho nemohla čuchat. Větší zklamání byl spray na okna. Což o to, čistil výborně, ale po pár použití přestal stříkat. Amwayák mi ho zdarma vyměnil za jiný a velmi se divil, prý se s tím ještě nesetkal. Uvěřila jsem a spray jsem si koupila ještě jednou - zase se stejným výsledkem: na další reklamaci jsem už neměla sílu a přípravek za víc jak za tři stovky letěl do koše. Teď jsem  podobný koupila v drogerii ani ne za polovic a taky čistí dobře.

0 0
možnosti
L

Luborka

30. 11. 2008 23:42
Re: Moje zkušenosti s Amway

Vážená paní Zazie, osobně amvay nepraktikuji, ani nemám zkušenost, ale mám zkušenost s mlm systémem. Mohu se zeptat? Už jste někdy přemýšlela o tom, proč se Vám tento způsob prodeje příčí?

0 0
možnosti
J

John.Hercik

22. 8. 2008 13:57
Vážení anti-amway a podobní

Je mi opravdu líto, že někdo nepochopil sytém prodeje,který byl prezentován,systém odměn a příjmu dalších osob, kteří nechtějí milovat svého šéfa, určujícího jak budou žít tím kolik jim dá peněz. Někdo není líný aby zvednul zadek a dělal něco navíc a ani omezený aby nepochopil myšlenku frenčízového biznysu.V žádném případě se nejedná o obcházení domácností s vnucováním výrobků.To dělá Avon a Oriflame.S různými piramidami jako Schwartz, Net21 nebo Skyline to nemá nic společného. Společnost využívá jiného způsobu prodeje,než na který je většina lidí zvyklá,proto každého žádám,aby si udělal vlastní názor až potom,co si zjistí FAKTA a neprezentoval se tu jako neuspěšný zkrachovalý podnikatel co naletěl prvnímu kdo řekl:Joo, vložíš 20 a za měsíc máš 100.Ještě dodám, že společnost nevyužívá reklamy, proto si může dovolit nechat i své zákazníky sáhnout si na celkový obrat.

S přáním pěkného dne :-)

0 0
možnosti