Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Witty

29. 12. 2007 11:25
Prijde mi

ze ac temer kazdy s Vami citovanych clanku je o jinem uhlu pohledu tak Vam se nelibi ani jeden.To je tezke vyhovet nekomu jako Vy.Jak to tedy maji napsat to tedy opravdu netusim.Vetsina jich je podle mne minimalne slusna,nijak neurazejici,anebo pouze citujici prihody ze zivota.

0 0
možnosti
J

jonee

29. 12. 2007 10:44
Módní vlna

Víte, ono se nadávání na cikány (a bezdomovce) stalo módou. Slýchám to snad každý den, že Romové můžou snad za všechno. To, že mnohem více lidí pracuje načerno, to nikoho až zas tak nevzrušuje. A článek "vtipného" a "smyslu pro humor majícího" pana Myslína netřeba komentovat. Až pan Myslín onemocní rakovinou, zůstane na vozíčku nebo uhoří jeho rodiče pri autonehodě, tak příjdu a budu "velmi vtipný". Ale pan Myslín to se svým smyslem pro humor jistě pochopí, vždyť to všechno bude jen vtip. 

0 0
možnosti

vagabund

29. 12. 2007 10:53
Re: Módní vlna

Pokud pan Myslín onemocní rakovinou, má šanci na vyléčení proto že většina občanů přispívající do systému zdravotního pojištění nejsou Romové.Až se situace vzhledem k rozdílné porodnosti obou etnik obrátí a zdravotnictví bude závislé na platbách Romů,bude jeho šance na uzdravení mizivá.

0 0
možnosti

Jouda

29. 12. 2007 10:35
vdejte se za jednoho

a pristi rok se zaradte do ankety.Snad by i stacilo jim pronajmout byt a pri jeho nasledne rekonstrukci mit porad stejne ujete myslenky.Prochazejte se po,,jejich" lokalitach a nezapomente prispivat na vsechny organizace co to s nimi mysli dobre.(Y)

0 0
možnosti

vagabund

29. 12. 2007 10:28
Ach jo.

Vážená paní (slečno) .Přečetl jsem si Váš příspěvek a potom i příspěvek Vámi prvně jmenovaného pana Polaneckého.Ten Váš je o emocích a fakty se nezatěžuje zatímco pan Polanecký popisuje skutečnost takovou jaká je.Chápu že se Vám jeho přístup nelíbí,Vaše názory totiž v konfrontaci s realitou neobstojí zatímco jeho ano.

 

Vím že Váš příspěvek byl míněn ironicky ,Vy si myslíte že Váš přístup  Romům pomáhá.Opak je pravdou.Každý kdo se snaží bagatelizovat a zpochybňovat romský problém a kdo omlouvá jejich prohřešky jim nepomáhá ale škodí.Oddaluje tím řešení které by muselo bolet ale pomohlo by oběma stranám a Romům především.

0 0
možnosti

Koudy

29. 12. 2007 9:59
vyhra?

co dostane vitez teto ankety? [>-]

0 0
možnosti

nany

29. 12. 2007 9:46
Josef Myslín

ač nejsem volič ODS (ani jiné strany, která je momentálně "u moci"), tak tenhle mladý pán mi hodně často mluví z duše a co se týče rasismu - nerasismu dokonce na 100% [>-]

0 0
možnosti