Diskuse

Romský princ zemřel – reality show končí

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gghii

10. 8. 2009 20:35
PRINC není princ ale chuďas

Ukazuje se genová výbava cikánského etnika : LHANÍ!!!!!!!!!!!!

!!!!!!

0 0
možnosti

l.g

10. 8. 2009 18:16
Nevím, co tím chtěla autorka sdělit

Že to celé byla fraška? Madiální bublina hodná bulvárního plátku? Možná. Je okurkové sezóna. Jsou tu ale dva momenty, které z této banální aféry dělají věc přinejmenším k zamyšlení.

Jednak to, že naše civilizovaná společnost nemá žádný obranný mechanizmus proti lidem, kteří zvysoka kašlou na ohledy vůčí ostatním, na přírodu, na hygienu, na zvyklosti okolní společnosti i na zákony.

Státní úředníci v obavě, aby si nezadali jsou přehnaně tolerantní a to, že měří dvojím metrem, popuzuje ostatní domorodce.

Za druhé se ukazuje, že naše členství v EU umožňuje nekontrolovatelný vstup na naše území občanům jiných členských států. Může tak docházet k civilizačním střetům, na které tato společnost není připravena, neboť doposud nás před nimi chránila hranice.

0 0
možnosti

Gaspard

10. 8. 2009 13:15
Žádný princ 2

Podle posledních informací se nejednalo o žádného "prince" ale o kluka z obyčejné rodiny rumunských cikánů, která ho začala označovat jako prince protože, cituji: "potřebovali sehnat peníze na převoz těla do Rumunska a na pohřeb, a mladý princ zní lépe než mladý cikán.". Takže ne nadarmo se slovensky lhát řekne cigániť.

0 0
možnosti

pzdepa

10. 8. 2009 14:25
Re: Žádný princ 2

Jako náhodou tento příspěvek je pravdivý. Našel jsem si o tom článek v rumunských novinách "Romania Libera", kde se píše o incidentu cikánů v Čechách. Píšou, že jde o syna tzv. "bulibaşi" - což v češtině neznamená nic jiného, než že jde o syna "hlavy rodiny" česky - tatínka. Dále tam psali, že "cikáni nám (Rumunsku) tam dělají jen ostudu" ale ocenili některá česká média, že popsali, že se jedná o Romy z Rumunska, nikoliv o Rumuny samotné.

0 0
možnosti

Muf007

10. 8. 2009 8:16
Žádný princ

utonul mladík to je tragédie, stejně jako v mnoha jiných případech, bohužel. A tím to končí. Vše ostatní bylo jen nechutné divadlo novinářů a multikultistů. To že stát neuměl udělat pořádek (Přírodní rezervace) a pokutovat soukromníka za zakálený pozemek je jen projevem naší ustrašenosti a dokladem toho, že zákony neplatí pro všechny stejně. A právě tohle tzv. většinu pobuřuje a vede k projevům znějícím mnohdy rasisticky. A přitom stačí měřit všem stejným metrem

0 0
možnosti

Montaigne

9. 8. 2009 14:52
Nic nekončí, slečno Andrejko,

to by byla pro vás špatná zpráva.! Protože pak byste byla jako cikánská koordinátorka placená z našich daní bez práce. A vy to moc dobře víte!;-D:-P

0 0
možnosti

Marat2009

10. 8. 2009 18:46
Dík, slečno Andrejko,

FUJ, Montaigne, já určitě platím vyšší dane jako Ty

a vůbec nechci číst bláboly nějakého zamindrákováného rasistu jako jsi Ty;-€8-o;-O;-O;-O;-O;-O!!

0 0
možnosti

Ccecil

8. 8. 2009 22:42
Všechno je jinak

Ta úžasná a proklamovaná soudržnost má jedno jediné racionální vysvětlení. Milý rómský princ když zemřel, musí být nahrazen a to nějakou formou volby, protože geneticky nemá náhradu. Celá šaškárna byla jen cikánská verze boje o moc ve své komunitě. Kdo víc dá najevo loajalitu, ten má větší šanci získat MOC. A o tom ta celá šaráda byla. Nejkomičtější na tom celém byl fakt, že se jim přes všechno do toho BOJE moc investovat nechtělo a tak jsme byli svědky věcí, který by si jiný normální člověk, který nemá s touto komunitou intimní poměr, nemohl dovolit.

Reality show, kterou by si ani NOVA nedovolila.

0 0
možnosti

gghii

8. 8. 2009 16:52
mnoho otazníků !!!!!

Proč nejdříve chtěli do kempu potom nechtěli ,nejdříve neměli peníze na převoz,potom je zázrakem měli - oni jsou totiž všichni cikáni stejně vyčůraní,jsou zvyklí jen brát a nic nedávat - neplatit Rv!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

Marat2009

8. 8. 2009 9:12
Mladý muž byl pojištěn.DÍK ANDREO za zdravý rozum.

PRAHA - Fakultní nemocnice Královské Vinohrady dostane zaplaceno za péči o sedmnáctiletého Roma z Rumunska, kterého v marném boji o život podporovalo osobní přítomností v Praze několik desítek členů jeho širší rodiny.

Mluvčí Centra mezistátních úhrad Václav Janalík ČTK řekl, že dostali od rumunské zdravotní pojišťovny potvrzeno, že byl u ní pojištěn. Nemocnice nezveřejnila částku, za dva týdny léčby ale mohla přesáhnout milion korun.

V zemi je jen jedna zdravotní pojišťovna, státní. Oslovili jsme ji a přišla odpověď, že hoch je u ní pojištěn, řekl Janalík. Děti a mladí lidé do 18 let jsou v Rumunsku pojištěni ze zákona, což potvrdilo také rumunské velvyslanectví.

Romský princ byl na klinice anesteziologie a resuscitace od 22. července do 3. srpna, kdy přes veškerou snahu lékařů zemřel v důsledku tonutí a následné mozkové smrti.  07.08.2009 - PROBOHA, TÁTO PROVOKACE JE JAK Z UČEBNICE POLITOLÓGIE - NECH SE OBČANÉ RADĚJI NASEROU NA CIKÁNY, NEŽ NA SVOJI POMAZANOU VRCHNOST!!! 

7. srpna 2009

0 0
možnosti

Liška13

10. 8. 2009 10:29
Re: Mladý muž byl pojištěn.DÍK ANDREO za zdravý rozum.

v čem spočívá?

0 0
možnosti

Marat2009

7. 8. 2009 22:16
Opakování ...

;-€PROBOHA, TÁTO PROVOKACE JE JAK Z UČEBNICE POLITOLÓGIE - NECH SE OBČANÉ RADĚJI NASEROU NA CIKÁNY, NEŽ NA SVOJI POMAZANOU VRCHNOST !!

0 0
možnosti

Montaigne

8. 8. 2009 18:39
Re: Opakování ...

vypni si capslock hlupáku:-)

0 0
možnosti

yck

7. 8. 2009 10:26
Dobře napsaný článek

Ale možná trocho povrchně. V Rumunsku je pojištění dětí povinné, tedy že byl pojištěn je zásluha rumunského státu a jeho dobrého zdravotnictví. Ovšem horší je již chování těchto Romů. Měli by již vědět, že tam kde je tábořit zakázáno se tábořit prostě nesmí a rovněž odpadky je po sobě nutné odklidit. To již nemluvím o výkalech. Je zajímavé že tyto primární civilizační znalosti nemají takoví zámožní občané, kteří přijeli s kolonou přepychových limuzín a ověšeni masivními zlatými řetězy a prsteny. Na obyčejný hotel, nebo kemp asi peníze neměli? To není diskriminace kočování. Kočovat lze i civilizovaným způsobem.

Rovněž je udivující zámožnost těchto cikánských občanů. Vždyť je to právě majoritní společnost, která je kritizována za diskriminaci v pracovních příležitostech Romů. Tito zřejmě nějakou diskriminací netrpěli, jsou to tedy zřejmě podnikatelé nebo zaměstnanci na dobře placených místech, kteří v rumunsku nejsou vůbec diskriminováni. Co o tom soudíte?

0 0
možnosti